De IJsbaan in het Koogerpark

De toegang tot de ijsbaan kost per keer € 1,50, ongeacht de leeftijd. Er is géén pinbetaling mogelijk.

lidwordenrobHet is voordeliger als gezin om lid te worden van de vereniging. Het lidmaatschap kost €4,- per seizoen en is geldig voor de ouders en kinderen tot  16 jaar. Alle gezinsleden die hieronder vallen krijgen hun eigen kaart, zodat de kinderen ook zelfstandig naar de baan kunnen. De eerste keer komen hier nog €5,- administratiekosten bij, dus €9,- totaal. De daaropvolgende seizoenen betaalt u alleen het lidmaatschap.

Voor individuele rijders vanaf 16 jaar kost het lidmaatschap €4,-. Ook hierbij geldt dat er de eerste keer administratiekosten ter grootte van €5,- in rekening worden gebracht. Deze administratiekosten worden niet gerekend voor kinderen die voorheen al onder een gezinslidmaatschap vielen en de leeftijd van 16 hebben bereikt. Zij gaan automatisch over op een individueel lidmaatschap en betalen dan alleen de lidmaatschapskosten.

Lid worden kan eenvoudig bij de ingang, tijdens openingsuren. Als u eenmaal lid bent, worden de nieuwe seizoenskaarten in het najaar bij u thuis gebracht. Mocht U niet thuis zijn, dan wordt het op een later tijdstip nogmaals geprobeerd. Indien het niet lukt om de nieuwe lidmaatschapskaarten af te geven, dan liggen deze tijdens de opening van de ijsbaan klaar bij de ingang, u kunt ze dan alsnog afrekenen en ophalen.

Er is geen centrale administratie welke U kunt bellen of mailen, wel hebben ze een Facebookpagina.

NB: genoemde bedragen zijn volgens opgave ijsvereniging Juliana en onder voorbehoud.