Twee weken eerder zagen de luchten er onheilspellend uit. Met windstoten die snelheden bereikten tot 80 km/uur leek het ons niet verstandig om ons jaarlijkse feestje met de Harmonie Apollo door te laten gaan. De knoop doorgehakt en het optreden twee weken doorgeschoven naar 21 juni. Een gouden greep.

Apollo 20171 Juni werd een heerlijke warme dag, de langste van het jaar en de start van de zomer. Met zo'n 25 graden was het heerlijk toeven in het park, waar Apollo een mooie selectie uit hun brede repertoire ten gehore bracht. En net zoals voorgaande twee edities brachten de musicalkids van Thomuz een selectie songs uit hun jaarlijkse gezamenlijke project, dit keer de musical "De jurk en de winterkoningin" die zij samen met Apollo op 8 juli twee maal zullen opvoeren in de Kunstgreep te Oostzaan.

Meer informatie over de musical vind je op de facebookpagina van Thomuz. En een fotoimpressie van deze mooie avond kan je hier op de website bekijken. Annemieke, bedankt voor de hulp in het theehuis!

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens