Koogerpretpark3
Wat een prachtige dag werd het. De zon was als eregast de hele dag stralend aanwezig. Lorena speelde nog voor en intiem klein publiek, maar haar muziek paste daar prima bij, Inbetween Colours gooide wat leven in de brouwerij, wat zijn deze heren gegroeid in een paar jaar tijd. Daarna de beurt aan Jeanne Rouwendaal, een klasse apart. First E zorgde voor net dat vleugje "anders, maar wel lekker" en slotact Skere Heren hebben met frontman Marvin the next "hardest working man in showbizz" in hun gelederen, wauw, wat een energie!! Zaans talent van begin tot einde, super!

Menig kind bekeek het hele gebeuren van grote hoogte vanaf de trampoline's of probeerde met de catapult van Scouting Koog Zaandijk de blikken of de scouts te raken. De poffertjes, de surinaamse hapjes en de suikerspinnen verdwenen onder diverse neuzen. En natuurlijk had het wat ons betreft best wat drukker gemogen, reden om diverse andere organisaties, zoals Midzomerzaan en de Flux nog maar eens te vragen om niet op Vaderdag te gaan zitten met hun evenementen, wij vieren tenslotte al 16 (!) jaar ons feestje op Vaderdag.

Thanx aan alle hulp, die super alles opgevangen, opgebouwd, bediend en opgeruimd hebben. Thanx Jottem! voor het superbe geluid.


Tot volgend jaar!

De foto's op facebook vind je hier.

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens