2 S62A2792
Na een prachtige laatste bouwdag gisteren, met niet alleen heerlijk weer, maar ook heerlijke poffertjes en verse Hotdogs, was het vandaag de beurt aan de ouders om de handen uit de mouwen te steken. na de warming-up, door sommige ouders nocht uitermate aarzelnd uitgevoerd konden we rond kwart voor tien starten met de neerhalen van de Hutten. Als een grote zwerm ging iedereen richting het veld en in een mum van tijd was er slechts een leeg grasveld over en stonden er drie groene containers met 120 kuub hout als stille getuigen van een magnifieke week.De mum was dit jaar een ruim half uur, niet de snelste tijd, maar zeker een top 5 notering. Super gedaan.

Wij hebben weer genoten en als we het goed gehoord hebben de kinderen ook. Dus, we hebben besloten, op 1 juni 2020 start de inschrijving voor de volgende editie!

De Huttenbouwweek wordt al jaren gedraaid door een grote groep vrijwilligers, waarvoor namens alle deelnemers dank! Vanavond sluiten we nog gezamenlijk de week af. Hartelijk Dank Natasha, Vera, Annemieke, Liam, Sonja (je was er toch nog even, top!), Julia, Brent (top dat je toch kwam), Duco, Eline (wat fijn dat je ons miste), Esper, Jaimy, Jurriaan, Lars (ook op krukken een topper!), Max, Mijntje, Luuk, Sacha, Stijn, Vada, Veerle en Liv.

 

Gelukkig hebben we de foto's nog, Dag 4 vindt je HIER en Dag 5 vindt je HIER

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens